header banner
Default

Koin Bülteni Web3 ve KOINB Token Nedir? Haber Okuyarak Para Kazanmak Nasıl Yapılır?


Dünyanın ilk içerik kripto para haberi odaklı Web3 platformu Koin Bülteni Web3’ün avantajlarını ve kolaylıklarını sizler için özetledik.

Koin Bülteni Web3 Nedir?

VIDEO: Binance Labs Yatırım Yaptığı 7 Web3 Projesini Açıkladı
BeInCrypto Türkiye

Koin Bülteni Web3, okuyucularına birçok fırsat tanıyan bir haber sitesi ve kripto para cüzdanı Metamask ile üyelik oluşturabildiğiniz bir platformdur.

Koin Bülteni okuyucuları web3 platformu sayesinde hem kripto para piyasasını hızlı ve doğru bir şekilde takip edebilir hem de puan toplayarak platformun yerel token’ı KOINB kazanabilir.

Nasıl Puan Kazanılır?

VIDEO: Web3 'ün Kalesi - Astar Network ASTR Coin Analiz | Kripto Para ve Altcoin Yorum #polkadot
Coin Hunters

Koin Bülteni Web3 üzerinden içerik okudukça ve içeriklere yorum yaptıkça puanlar kazanabilirsiniz. Mevcut durumda bulunan kampanya sayesinde kullanıcılar, içerikleri okudukça ve yorum yaptıkça 1 ila 10 puan arasında ödül kazanabiliyor. Bir süre geçerli olacak kampanyanın sonlanması durumunda 1 ila 5 puan arasında puanlar kazanmaya devam edeceksiniz.

Okudukça KoinB kazanmak için bir haberin içerisinde 15 saniye bekledikten sonra metnin içerisinde beliren token simgesine tıklayarak puan toplayabilirsiniz.

Ayrıca platformda bir de eğlenceli bir oyun bulunuyor. koinbull adı verilen bu oyunda her gün kripto paralar ile ilgili doğru kelimeyi 6 deneme içerisinde bularak 1 ila 30 arasında puanlar kazanabiliyorsunuz.

Nasıl Kullanılır?

VIDEO: Bu 5 Altcoin Çok Yükselebilir!! WEB3 SEPETİ
Bu Coin Nedir?

İlk görünüşte bir haber sitesi olarak karşımıza çıkan Koin Bülteni Web3, ilk girişte sağ üst köşesinde bulunan Connect Wallet (cüzdanını bağla) ibaresiyle dikkat çekiyor.

Metamask cüzdanınızı bağladıktan sonra ilgili kısımda 3 farklı kategori bulunuyor. Bu kategoriler içerisinde yer alan “puan” kısmından elde ettiğiniz puanları görebilir, “swap” (takas) kısmından elde ettiğiniz puanları KOINB’ye dönüştürebilir ve “profil” kısmından profilinizi düzenleyebilirsiniz.

Öte yandan Koin Bülteni Web3 arayıcılığıyla sizlerde içerik oluşturabilir bu sayede bilgilerinizi diğer okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.

Website: web3.koinbulteni.com

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sources


Article information

Author: Kelly Fernandez

Last Updated: 1699653242

Views: 1001

Rating: 4.9 / 5 (101 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelly Fernandez

Birthday: 1936-10-26

Address: 2071 Brooke Tunnel Suite 727, Andersonburgh, DE 78180

Phone: +3727335368244212

Job: Article Writer

Hobby: Pottery, Swimming, Fishing, Amateur Radio, Lock Picking, Reading, Painting

Introduction: My name is Kelly Fernandez, I am a accessible, dear, priceless, irreplaceable, risk-taking, striking, unyielding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.